Meny

 

 Nu är den nya versionen av Födda i Nora och Viker 1737 - 1939 klar.                                                     Kan beställas hos Nora släktforskare info@noraforskare.se
Har ni köpt en tidigare felaktig version så får ni byta till en ny skiva


SLÄKTFORSKARLÖRDAGAR På biblioteket i Nora 10:00 – 13:00

16 januari   20 februari   19 mars   16 april

 

Kurser i släktforskning

Vi ordnar kurser i släktforskning för såväl nybörjare som fortsättare. Anmälan till kurserna sker till           Lars Öjebo  kursledare@noraforskare.se

Vår hemsida

Föreningen vill ha en hemsida, som kan ge medlemmar och andra intresserade, en bra information. Det kan vara information om medlemsträffar, utflykter, utbildningar och nyheter inom släktforskning. Vi kommer även att presentera bilder från våra utflykter och träffar.

Styrelsen kommer också, att på den här platsen, ta upp aktuella spörsmål, som är av intresse för medlemmarna. Alla medlemmar är därför välkomna att komma med idéer, synpunkter, diskussioner, efterlysningar etc. som kan vara av intresse.

Intresserad av dina rötter? Bli medlem i Släktforskarklubben!

Observera att du måste tillåta att javascript körs på din dator för att webplatsen ska fungera! Utan javascript kommer du inte att se menyalternativen och inte heller våra sponsorers loggor till höger. Klicka på den rad som visas överst i fönstret och tillåt att script används, så kommer allt att fungera.

 Sponsorer