Meny


                       
Utflykt till Nor den 11 oktober Samling på Nora torg, 14.00 ta med kaffekorg.       Åke Mossberg guiadarNu är forskarstugan öppen igen på torsdagar september till maj 16:30 - 19:30 välkomna!

 

 Nu kan ni beställa en nypressad CD
Född i Nora

Alla barn födda i Nora stad och bergsförsamling och Viker 1737 - 1924
Priset är 300 kr.
Intreserad skicka ett mail till
info#noraforskare.se

Medlemmar! Vi behöver din e-postadress!                                                                                  Portot kommer att höjas och för att spara skulle det underlätta för oss om vi kan skicka så mycket som möjligt med e-post. Dessutom får ni all information mycket snabbare.      

Klicka här för att göra e-postanmälan.

Kurser i släktforskning

Vi ordnar kurser i släktforskning för såväl nybörjare som fortsättare.
(för info. ring Lars Öjebo, 070-587 72 35) 
e-post lars.ojebo#noraforskare.se

 

Vår hemsida

Föreningen vill ha en hemsida, som kan ge medlemmar och andra intresserade, en bra information. Det kan vara information om medlemsträffar, utflykter, utbildningar och nyheter inom släktforskning. Vi kommer även att presentera bilder från våra utflykter och träffar.

Styrelsen kommer också, att på den här platsen, ta upp aktuella spörsmål, som är av intresse för medlemmarna. Alla medlemmar är därför välkomna att komma med idéer, synpunkter, diskussioner, efterlysningar etc. som kan vara av intresse.

Intresserad av dina rötter? Bli medlem i Släktforskarklubben!

Observera att du måste tillåta att javascript körs på din dator för att webplatsen ska fungera! Utan javascript kommer du inte att se menyalternativen och inte heller våra sponsorers loggor till höger. Klicka på den rad som visas överst i fönstret och tillåt att script används, så kommer allt att fungera.

Sponsorer