Meny
Lena Redin från Järnboås har skänkt till klubben veckotidningen Hvar 8:e dag. Tretton upplagor från år 1902 till 1923.

Hvar 8 dag, med undertiteln illustreradt magasin, var en svensk illustrerad veckotidning som utgavs mellan 1899 och 1933. Tidningen innehöll en blandning av aktuella nyhets-, kultur- och vetenskapsreportage från Sverige och världen, men också biografiska och andra artiklar, noveller med mera.
Källa WikipediaBildgalleriet är nu uppdaterat med nya bilder

Kurser i släktforskning

Vi ordnar kurser i släktforskning för såväl nybörjare som fortsättare. Anmälan till kurserna sker till Lars Öjebo på telefon 070-5877235 eller med epost till lars.ojebo#noraforskare.se
Nya kurser planeras för våren 2015

Vår hemsida

Föreningen vill ha en hemsida, som kan ge medlemmar och andra intresserade, en bra information. Det kan vara information om medlemsträffar, utflykter, utbildningar och nyheter inom släktforskning. Vi kommer även att presentera bilder från våra utflykter och träffar.

Styrelsen kommer också, att på den här platsen, ta upp aktuella spörsmål, som är av intresse för medlemmarna. Alla medlemmar är därför välkomna att komma med idéer, synpunkter, diskussioner, efterlysningar etc. som kan vara av intresse.

Intresserad av dina rötter? Bli medlem i Släktforskarklubben!

Observera att du måste tillåta att javascript körs på din dator för att webplatsen ska fungera! Utan javascript kommer du inte att se menyalternativen och inte heller våra sponsorers loggor till höger. Klicka på den rad som visas överst i fönstret och tillåt att script används, så kommer allt att fungera.

Sponsorer